debilitar, manteniendo estables los niveles de azúcar.
Ingredientes
1 vaso de cebada en grano
75gr de lentejas
30gr de calabaza cortada a cubos
1 cebolla pequeña cortada a cubos
2 setas shitake a remojo
1 nabo cortado a cubos
2 cm de alga Kombu a remojo
Perejil fresco y sal
750gr ml de agua
Preparación
Eliminar el tallo de las setas y
filetearlas
Añadir a una olla rápida el agua
y el resto de ingredientes
Cocer a fuego rápido durante 10
minutos con la válvula. Bajar el fuego y cocer a fuego bajo 30 minutos. Servir
con perejil.
Montserrat A
BARLEY AND LENTIL
SOUP: MACROBIOTIC DISH
This dish will help us remove old grease,
without weakening, keeping sugar levels stable.
ingredients
1 cup barley grain
75gr lentil
30g chopped to cubes pumpkin
1 small onion, cut into cubes
2 shitake mushrooms soaked
1 diced turnip
2 cm of kombu seaweed soaked
Fresh parsley and salt
750gr ml water
preparation
Remove the stems from the mushrooms and fillet
them
Add to a pressure cooker water and other
ingredients
Cook over high heat for 10 minutes with the
valve. Reduce heat and simmer over low heat for 30 minutes. Serve with
parsley.
Montserrat A
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